Povestea Noastră

AFLĂ POVESTEA CEAUNULUI CRĂPAT
Bucate cu tradiție, încă din 2012

Din dragoste pentru mâncarea bine gătită și bucatele tradiționale românești, a luat naștere un restaurant unde vei regăsi întotdeauna o atmosferă primitoare, ca acasă. Te întâmpinăm cu bucate românești delicioase, pregătite din ingrediente proaspete, aduse din inima munților Bucegi, special pentru tine!

  • Mâncare tradițională românească
  • Rețete adaptate gusturilor moderne
  • Dragoste pentru mâncare delicioasă
  • Muzică populară și lăutărească
  • Ospăț de poveste pentru tine și ai tăi

Festin Tradițional 100% Românesc

Ingredientele unei mese de poveste

SAVOARE

TRADIȚIE

PREȚURI AVANTAJOASE

De la cărnurile și păstrămurile maturate și afumate prin metode tradiționale din vârf de munte, până la fructele de pădure din soiuri și dulceața de ardei iute, meniul nostru folosește rețete bătrânești adaptate gusturilor moderne. Și pentru ca ospățul să fie complet, am pregătit cele mai bune deserturi, cu aceeași dragoste pentru mâncarea delicioasă și bine gătită. Ia-ți prietenii și vino la Ceaunu’ Crăpat, să redescoperiți împreună gustul bucatelor românești de poveste! Se va lăsa cu un ospăț de zile mari, muzică și voie bună din belșug!

Iată ce spun oaspeții care ne-au trecut pragul

Din 2012 și până în prezent!

Un local amenajat cu mult bun gust, exact în stilul tradițional românesc! Este locul preferat al familiei noastre, ori de câte ori vrem să ne răsfățăm cu bucate tradiționale ca la bunica!”

Mirela V

Am fost impresionată de cât de gustoasă este mâncarea lor tradițională de post!! Aici am mâncat cea mai bună mâncărică de urzici cu mămăliguță. Recomand localul cu încredere!

Andreea N

Eu și soția mea suntem amatori de mâncare tradițională și am vrut un local cu tematică, pentru a petrece în ziua nunții. Am ales restaurantul acesta și nu regretăm! Atmosfera a fost senzațională, iar preparatele de nota 100! Toți invitații noștri au rămas impresionați!

George P

Te așteptăm la Ceaunu Crăpat!

Redescoperă savoarea preparatelor tradiționale!