Festin Tradițional 100% Românesc

Ingredientele unei mese de poveste

SAVOARE

TRADIȚIE

PREȚURI AVANTAJOASE

Bucate cu Specific Românesc

Gătite după rețete vechi de zeci de ani

 

Ți-e poftă de o ciorbă ca la mama acasă, cu borș din belșug și asezonată cu ardei iute delicios, urmată de o porție zdravănă de sărmăluțe cu mămăligă și smântână cremoasă? Te invităm la Ceaunu’ Crăpat să savurezi tot ce-ți poftește inima! Bucate românești cu tradiție, gătite cu ingrediente proaspete și asezonate cu dragoste pentru tine!

La Ceaunu’ Crăpat găsești întotdeauna mâncare românească proaspătă, preparată cu mare grijă de bucătarii noștri pricepuți. Meniul include unele dintre cele mai populare rețete tradiționale românești, de savurat ori de câte ori ți-e poftă de un festin tradițional ca altă dată! Ia-ți prietenii și vino la Ceaunu’ Crăpat, să redescoperiți împreună gustul bucatelor românești de poveste! Se va lăsa cu un ospăț de zile mari, muzică și voie bună din belșug!

Află povestea ceaunului crăpat

Bucate cu tradiție, încă din 2012

Din dragoste pentru mâncarea bine gătită și bucatele tradiționale românești, a luat naștere un restaurant unde vei regăsi întotdeauna o atmosferă primitoare, ca acasă. Te întâmpinăm cu bucate românești delicioase, pregătite din ingrediente proaspete, aduse din inima munților Bucegi, special pentru tine!

OSPĂȚ DE ZILE MARI, LA CEAUNU’ CRĂPAT

Rezervă locația pentru petrecerea ta

În zilele de sărbătoare, când muzica, voia bună și mâncarea românească delicioasă n-au cum să-ți lipsească, la Ceaunu’ Crăpat vei găsi salonul perfect pentru petrecerea ta! Rezervă localul pentru petreceri de nuntă, botez sau evenimente corporate de neuitat, asezonate cu cele mai gustoase preparate tradiționale!

Farfuria care spune o poveste

Despre gustul și aromele preparatelor ca la mama acasă!

Ne asigurăm că, ori de câte ori vii pe la Ceaunu’ Crăpat, ai parte de o experiență completă. De la mâncare, prezentarea acesteia în farfurie, ambientul locației și eficiența ospătarilor, totul este pus la punct pentru vizita ta! Fiecare farfurie spune povestea unei mese ca la mama acasă, plină de savoare și încântare!

  • Mâncare tradițională românească
  • Rețete adaptate gusturilor moderne
  • Dragoste pentru mâncare delicioasă
  • Muzică populară și lăutărească
  • Ospăț de poveste pentru tine și ai tăi

Iată ce spun oaspeții care ne-au trecut pragul

Din 2012 și până în prezent!

Un local amenajat cu mult bun gust, exact în stilul tradițional românesc! Este locul preferat al familiei noastre, ori de câte ori vrem să ne răsfățăm cu bucate tradiționale ca la bunica!”

Mirela V

Am fost impresionată de cât de gustoasă este mâncarea lor tradițională de post!! Aici am mâncat cea mai bună mâncărică de urzici cu mămăliguță. Recomand localul cu încredere!

Andreea N

Eu și soția mea suntem amatori de mâncare tradițională și am vrut un local cu tematică, pentru a petrece în ziua nunții. Am ales restaurantul acesta și nu regretăm! Atmosfera a fost senzațională, iar preparatele de nota 100! Toți invitații noștri au rămas impresionați!

George P

Te așteptăm la Ceaunu Crăpat!

Redescoperă savoarea preparatelor tradiționale!